Digitalitza la gestió de la teva empresa

No us descobrirem res de nou si us diem que per gestionar una empresa esportiva calen moltes hores. Potser és una de les parts més importants del teu negoci, però alhora és una de les més costoses en temps i esforços. Això fa que es converteixi, de vegades, en un maldecap difícil de solucionar: els fulls d’Excel per una banda, llibres de visita per l’altra, un altre Excel amb els clients, un CRM per a la facturació, un complex programa per al lloguer i en el millor dels casos un programa de gestió que soluciona només una petita part del teu negoci esportiu. Aquestes i un llarg etcètera d’eines són les que heu d’utilitzar en el vostre dia a dia.

Gestión de empresas deportivas

De l'excel a la gestió total

Posem el temps en valor

El temps és el principal recurs que tenim i que escasseja en directors tècnics descola i secretaries. Hem detectat que gran part del temps que es dedica a la gestió d’una empresa esportiva, es consumeix realitzant tasques repetitives, generació de factures, trucades a professors i alumnes, revisant una vegada i una altra l’estat de les reserves, els pagaments, etc. ..

En un altre tipus de negocis, que tenen paral·lelisme amb el sector esportiu com l’hostaleria o la restauració, les empreses disposen de ferramentes de gestió que realitzen tot aquest tipus de tasques pels treballadors i els directors. Daquesta manera, aquests poden utilitzar el seu temps en optimitzar preus, RR.HH. i millorar els seus serveis perquè els seus negocis siguin cada cop millors a nivell de qualitat i rendibilitat.

Pantalla pedidos Lueira

En aquest sentit, des de Lueira no hem inventat la roda, apliquem tecnologia ja existent a un sector que no està digitalitzat. Ajudem així totes les persones encarregades de la gestió a estalviar temps i diners dedicats a tasques fàcilment automatitzables.

Lueira fa la feina repetitiva i tu guanyes temps per atendre el client, millorar els teus serveis i polir cada detall del teu negoci.

Centralitza i aprofita al màxim la teva informació

Ets dels que utilitza 2-3-4 Excels inconnexos entre ells? Fas servir un llibre de visites? Combines l’ús d’Excels i/o llibre de visites amb un programari complex que no està pensat per gestionar la totalitat de la teva empresa?

Si la teva resposta és sí, imagina que apareix un client al teu local i et diu vol rebre unes classes, llogar el teu material i comprar aquestes ulleres tan molones que vens. Ara mateix la gestió de tot això és infernal; cerca l’Excel de les classes, mira el llibre de visites per al material de lloguer i obre el programari de venda per cobrar les ulleres. El client s’emporta una imatge poc professional de l’escola si ha de donar les dades 3 vegades i si li generes els tiquets de maneres diferents a cada servei que ofereixes.

Lueira marcarà un abans i un després a la teva empresa esportiva, des del mateix programari gestionaràs la teva escola, el lloguer i la botiga. Les comandes podran ser mixtes, combinant productes d’escola, lloguer i venda. A més, podràs unificar-ho tot alhora que generes una factura o un tiquet i ho imprimeixes tot amb només un clic…

Detalle del planning de escuela

Tindràs el control total de la reserva perquè automàticament notificarem al professor que ha de fer la classe, t’avisarem quan el client hagi de tornar el material i tot quedarà registrat a la mateixa plataforma perquè en el futur puguis explotar totes les dades generades.

L'Excel, el teu pitjor enemic

Fins ara ha estat el teu gran aliat, un company de viatge, entenem que hagis agafat afecte a aquestes fórmules que has creat i que cada any actualitzes amb les noves tarifes, nous professors i estoc. Sabem que han estat moltes hores junts i que no canviaràs fàcilment…

Per això hem estat meticulosos, hem dissenyat una plataforma fàcil de fer servir, amigable, clara i intuïtiva. És personalitzable, multiusuari, amb capacitat per gestionar diversos locals i no perdre en cap moment el control sobre el que passa al teu/s negocis.

Gestión de empresas deportivas

Daquesta manera val la pena deixar de banda Excel per multiplicar les teves possibilitats. Amb Lueira centralitzaràs totes les teves operacions, connectaràs el teu negoci a internet podent gestionar-lo des de qualsevol lloc, deixaràs de banda els Excels per poder connectar les teves dades a la botiga en línia que et permetem crear de forma automàtica.

Guanya connectivitat, escalabilitat, control, comunicació i molt més amb el nostre programari de gestió esportiva.

Benvingut a l'era de la digitalització

Els últims anys han estat molt durs en general, però també per al sector esportiu… Tot i així, també han nascut una gran quantitat d’oportunitats que cal aprofitar. Una ha estat un increment en el nombre de gent que s’ha llançat a fer esport de manera regular, cosa que ha fet que moltes empreses esportives augmentessin les reserves després d’uns anys complicats. La segona és l’hàbit que la gent ha adoptat en l’ús de la tecnologia per fer reserves, fer comandes de menjar a domicili i, en general, ha augmentat la confiança en la tecnologia per a aquest tipus d’accions quotidianes.

Per això, des de Lueira pensem que el futur de les empreses esportives passa per sumar-se a la digitalització que ja han patit altres sectors més tradicionals com ara la restauració o l’hostaleria.

Ens hem preparat a fons i seguim millorant el nostre servei dia a dia per convertir-nos en el teu millor company de viatge. Amb nosaltres podràs automatitzar tots els processos repetitius, gestionar la totalitat de la teva empresa esportiva i estar a l’última en termes tecnològics i de digitalització.

A més, també som agents digitalitzadors dins del programa “Kit Digital”, així que podem sol·licitar fins a 12.000 € per fer el pas definitiu en la digitalització de la teva empresa esportiva.

T'interessa...