El Programari d'esquí que també ajuda els professors.

Les escoles d’esquí tenen problemes molt particulars per als quals, des de Lueira, hem treballat per posar-hi una solució. Coneixíem el sector, a més hem escoltat quines eren les vostres problemàtiques i necessitats, el producte de tot això és Lueira, el millor aliat per a la vostra escola d’esquí i també per als vostres professors.

I en què repercuteix l’ús d’aquest Programari als professors de la teva escola d’esquí?

Contingut

Un professor d´esquí mereix un programa adaptat a ell

Fins ara, els professors d’esquí havien utilitzat mètodes de treball tradicionals com les trucades o les llistes en paper per organitzar-les classes. Nosaltres hem revertit la situació oferint un software que inclou una aplicació per alsteus professors. A continuació, us expliquem les diferents avantatges que trobaran els professors sila sevaescola incorpora Lueira com aprograma de gestió:

Comunicacions amb l'escola d'esquí

Reduir al màxim el nombre de trucades que es fan actualment en una escola d’esquí ha estat una de les nostres prioritats. Fins ara, les escoles d’esquí havíeu de comunicar el planning diari a cadascun dels professors de manera individualitzada i mitjançant trucades o missatges. A Lueira, hem aconseguit reduir el nombre de trucades al mínim, eliminant gairebé completament les que feien diàriament als seus professors per comunicar les classes de l’endemà. Amb l’aplicació per a professors de Lueira, els professors disposen del seu planning, on poden consultar el detall de les seves classes, passar llista a les classes col·lectives i fins i tot, marcar quan arriben o marxen de pistes.

Amb aquesta eina s’estalvia diàriament temps fruit de la digitalització d’aquest procés intern.

Recordeu les dades de les classes d'esquí:

El bloc de notes del telèfon, el paper i llapis, complexes quadrants, etc., han sigut alguns dels mètodes que tradicionalment han utilitzat els professors per a recordar les seves classes. En cas d’oblidar els detalls, una nova trucada a l’escola era la solució. Aquesta realitat ha suposat una pèrduade temps importanttanto per a escoles como per als professors. És per això que dissenyem l’App de Lueira per a ls professors de les escoles. En ella, els professors podran veure el seu planning diari al costat de tots els detalls de cadascuna de les reserves: Punt de trobada, idioma, nivell, data i hora, participants, etc., gracies a totes aquestes dades podran maximitzar el rendiment de les seves classes d’esquí i centrar-se en fer la seva feina. A més, incloem l’opció de passar llista a les classes grupals perquè ppuguinsaber amb exactitud quan estàn tots i, si no ha assistit algun dels alumnes, l’escola disposarà d’aquesta informació de forma automàtica.

Recompte d'hores

Digitalitzant el planning, a més, s’aconsegueix conèixer amb exactitud quantes hores cada dia ha fet cada professor. Això us permetrà controlar el nombre d’hores de classes d’esquí que s’han fet individualment i diferenciar entre les que han estat particulars o col·lectives i extreure’n quantes han estat requerides.

Un motiu més per implementar Lueira a la teva escola d’esquí, oi? Professionalitza el sector i optimitza el temps de gestió de la teva empresa. 😜

T'interessa...