Digitalitza la teva empresa de surf

Si sou propietari d’una escola de surf, sabreu que gestionar la vostra empresa esportiva pot ser una tasca que consumeix una gran quantitat de temps. És possible que t’enfrontis a un escenari familiar: fulls d’Excel per a una banda, llibres de visites de l’altra, un fitxer Excel dedicat als clients, un CRM per a la facturació, un programa complex per al lloguer i, en el millor dels casos, un programari de gestió que aborda només una petita part de les teves necessitats al negoci del surf. Aquestes eines, entre d’altres, són les que has de manejar al teu dia a dia. Al nostre blog, explorarem com simplificar i optimitzar la gestió de la teva escola de surf, permetent centrar-te en el que realment importa: oferir experiències excepcionals a les onades.

De l'excel a la gestió total

El valor del teu temps

El temps és un recurs crucial i escàs per als directors tècnics d’escoles de surf i els equips administratius. Hem identificat que una part significativa del seu temps es destina a tasques repetitives, com ara la generació de factures, trucades a instructors i alumnes, així com la constant revisió de l’estat de les reserves i pagaments.

Observem que en altres sectors empresarials, com l’hostaleria o la restauració, les empreses compten amb eines de gestió que automatitzen aquestes activitats rutinàries, permetent als treballadors i directors enfocar-se a l’optimització de preus, la gestió de recursos humans i la millora contínua de serveis. Aquesta automatització els brinda l’oportunitat de dedicar més temps a elevar la qualitat i la rendibilitat dels seus negocis. En làmbit de les escoles de surf, implementar solucions similars podria alliberar recursos valuosos i potenciar el creixement sostenible de lescola, oferint experiències daprenentatge excepcionals als estudiants.

Pantalla pedidos Lueira

En aquest context, amb el nostre programari per a escoles de surf, no estem reinventant la roda; més aviat, apliquem tecnologia existent a un sector que encara no ha aconseguit la seva plena digitalització. La nostra missió és assistir totes les persones encarregades de la gestió perquè estalviïn temps i diners en tasques que poden ser fàcilment automatitzades.

A Lueira, ens ocupem del treball repetitiu per tu, permetent guanyar temps valuós per enfocar-te en l’atenció al client, millorar els teus serveis i perfeccionar cada aspecte del teu negoci. La implementació de solucions tecnològiques en la gestió d’escoles de surf no només simplificarà les teves responsabilitats administratives, sinó que també et brindarà la llibertat de dedicar-te a allò que realment importa: fer que la teva escola de surf sigui un referent en qualitat i satisfacció per als teus alumnes .

Gestiona la teva escola des d'una sola plataforma

Et veus atrapat gestionant la teva escola de surf amb múltiples fulls d’Excel que no es comuniquen entre ells? Encara depens d’un llibre de visites per portar el registre? O esteu combinant fulls d’Excel i/o el llibre de visites amb un programari complicat que no va ser dissenyat per abordar totes les facetes de la teva empresa?

Si la teva resposta és afirmativa, visualitza aquesta escena: un client entra al teu local i expressa el desig de rebre classes, llogar equip i comprar alguns articles, com aquestes ulleres tan atractives que ofereixes. En la situació actual, gestionar tot això pot resultar caòtic: cercar al full d’Excel per a les classes, revisar el llibre de visites per al lloguer d’equip i obrir el programari de venda per processar la compra de les ulleres. Aquest procés no només és ineficient, sinó que també pot deixar una impressió poc professional al client en haver de proporcionar les seves dades tres vegades i rebre tiquets generats de manera diferent per a cada servei.

Lueira representa un canvi significatiu en la gestió de la teva empresa esportiva. Amb el nostre programari, podràs centralitzar la gestió de la teva escola, lloguer i botiga en una sola plataforma. Les comandes poden incloure una barreja de productes de l’escola, lloguer i venda. A més, podràs unificar-ho tot en una factura o tiquet amb un sol clic, proporcionant una experiència més eficient i professional tant pel teu equip com pels teus clients.

Detalle del planning de escuela

Amb Lueira, tindràs el control total de les reserves. Notificarem automàticament al professor assignat per a la classe, us informarem sobre el moment en què el client ha de tornar el material i registrarem tots aquests detalls en una sola plataforma. Així, en el futur, podràs aprofitar al màxim totes les dades generades, brindant-te una eina integral per optimitzar la gestió de les teves classes i serveis de lloguer a la teva escola de surf.

Digues adéu a Excel

Fins ara, la teva relació amb l’Excel ha estat invaluable; un company constant a la teva trajectòria empresarial. Entenem que hagis desenvolupat un vincle afectiu amb aquestes fórmules que crees i actualitzes cada any amb noves tarifes, professors i estocs. Comprenem que canviar no és una decisió fàcil…

Per això hem estat meticulosos en dissenyar Lueira, una plataforma fàcil d’usar, amigable, clara i intuïtiva. És completament personalitzable, admet múltiples usuaris i pot gestionar diversos locals sense perdre en cap moment el control sobre el que passa als teus negocis.

Gestión de empresas deportivas

Aquesta transició val la pena. Amb Lueira, centralitzaràs totes les operacions, connectant el teu negoci a internet per gestionar-lo des de qualsevol lloc. Deixa enrere els fulls d’Excel i permet que les teves dades s’integrin automàticament a la botiga en línia que t’oferim.

Amb el nostre programari de gestió esportiva, guanyaràs connectivitat, escalabilitat, control, comunicació i molt més. Lueira es converteix en l’eina integral que maximitzarà les vostres possibilitats i us permetrà portar el vostre negoci al següent nivell.

No et quedis enrere i uneix-te a la digitalització

Els darrers anys han estat un desafiament per a tots, especialment per al sector esportiu. Tot i això, enmig de les dificultats, han sorgit oportunitats valuoses que hem d’aprofitar. Una és l’augment del nombre de persones que han adoptat la pràctica regular d’esports, generant un impuls positiu per a moltes empreses esportives després d’uns anys complicats. La segona oportunitat rau en el canvi d’hàbits de la societat, que cada cop més utilitza la tecnologia per fer reserves, demanar menjar a domicili i confiar en solucions tecnològiques per a accions quotidianes.

En aquest context, a Lueira creiem que el futur de les empreses esportives implica sumar-se a la digitalització, un canvi que ja han experimentat altres sectors més tradicionals com ara la restauració i l’hostaleria. Ens hem preparat a fons i continuem millorant el nostre servei dia rere dia per convertir-nos en el teu millor company de viatge.

En unir-te a nosaltres, podràs automatitzar tots els processos repetitius, gestionar de manera integral la teva empresa esportiva i mantenir-te a l’avantguarda en termes tecnològics i de digitalització. Estem a punt per ser el teu soci estratègic en aquesta nova era digital per al món esportiu.

T'interessa...