El Programari de lloguer d'esquí amb què incorporar la venda online

Ets dels que prefereixes prevenir que curar amb el lloguer d’esquís?

Si tu també penses que és millor assegurar el material reservant amb antelació, per què encara no ofereixes aquesta possibilitat?

ALueira hem treballat perquè totes les empreses d’esquí i surf de neu que ofereixen lloguer de material puguin oferir els seus serveis creant el seu propi canal a internet.

Contingut

La digitalització de l'esquí

El sector del esquí se encuentra en una constante digitalización que poco a poco va afectando a todos los ámbitos de las empresas. Des de fa uns anys, alguns negocis han implementat l’e-commerce al seu dia a dia, integrant l’escola, el lloguer i la botiga a aquest sistema. Amb això, aquestes empreses d’esquí han aconseguit augmentar les seves possibilitats de venda, ja que ofereixen un canal digital que està tenint un creixement exponencial, a més aquestes reserves gairebé no necessiten temps de gestió, ja que s’automatitzen totes les comunicacions i tant el lloguer, el professor com el client disposen de tota la informació de la reserva per poder afrontar-la amb més garanties.

Software alquiler esquís

Lueira, el programa de lloguer d'esquís

Incorporar la venda en línia al teu negoci pot ser un tediós i car procés que en la majoria dels casos sol ser llarg dimplementar. És per això que a Lueira ens vam posar fil a l’agulla per intentar fer la venda en línia més accessible i senzilla per a totes les escoles i empreses del sector de la neu.

Si vols implementar el lloguer en línia a la teva empresa d’esquí, això t’interessa…

Amb Lueira podràs oferir als teus clients la possibilitat de llogar el material d’esquí o surf de neu amb antelació ia distància sense necessitat d’anar a la botiga física. Oferim la possibilitat, a més, de fer packs amb diferents tipus de productes perquè els puguis treure el major rendiment a totes les teves existències. Podràs afegir tots els productes de la teva empresa d’esquí al teu e-commerce per llogar-los en línia i, alhora, tenir un control de l’estoc que hi ha a cada una de les botigues a cada moment. Això és possible gràcies a que connectem el lloguer online del vostre material d’esquí i snow amb el programa de gestió de Lueira. D’aquesta manera, tindràs un control total de l’estoc a cadascun dels teus locals, cosa que t’ajudarà amb l’organització i la planificació al teu negoci.

Gestió d'empreses d'esquí

Per què Lueira és LA SOLUCIÓ per a empreses d’esquí? Doncs perquè tant el nostre Programari com les solucions que oferim estan pensades per complir les necessitats i resoldre les problemàtiques de les empreses dʻesquí. Així doncs, l’e-commerce per al lloguer en línia no podia ser menys. Està dissenyat perquè les empreses d’esquí puguin afegir tot el material amb les especificacions necessàries i perquè el client pugui llogar el que més li convingui de forma fàcil, garantint així una bona experiència de compra.

Software alquiler esquís

T'interessa...