Creeu un compte d'Instagram per a la vostra empresa esportiva i comenceu a analitzar dades!

En aquest bloc us explicarem quins són els primers passos per tenir un compte d’Instagram per a la vostra empresa esportiva. Un cop la tinguis, et direm com aconseguir un perfil d’empresa i quines dades pots analitzar 📊

Crear una cuenta de Instagram

Troba el que busques!

Si llegiu això, és possible que vulgueu obrir un compte d’Instagram i potser fins i tot convertir-lo en un compte d’empresa per aprofitar al màxim totes les eines d’anàlisi que aquesta plataforma té per oferir. A continuació, us mostrarem com fer-ho pas a pas.

1. Obrir un compte d'Instagram

Per obrir un compte d’Instagram, el primer que heu de fer és descarregar l’aplicació d’Instagram al vostre telèfon mòbil o accedir a través de https://www.instagram.com/. Una vegada hagis accedit o l’hagis descarregat, obre-la i toca el botó “Registrar-se” per començar. Després, seguiu les instruccions de la pantalla per introduir la vostra informació de registre, com ara el vostre nom d’usuari, l’adreça de correu electrònic i la contrasenya. Quan hagis completat el procés de registre, ja tens un compte d’Instagram!

Crear una cuenta de Instagram

2. Convertir el teu compte en un compte d'empresa

Si vols convertir el teu compte d’Instagram en un compte d’empresa, segueix els passos següents:

– Ingressa al teu perfil d’Instagram i toca la icona de les tres línies horitzontals a la cantonada superior dreta.

– Selecciona “Tipus de compte i eines”.

– Toca “Canviar a compte professional”.

– Segueix les instruccions en pantalla per afegir la informació de la teva empresa, com ara el nom de l’empresa, l’adreça i el número de telèfon.

3. Analitzar dades a Instagram

Un cop hagis convertit el teu compte en perfil d’empresa, tindràs accés a una varietat d’eines d’anàlisi que et permetran veure com funciona el teu perfil d’Instagram. Algunes de les mètriques que podràs analitzar inclouen:

Abast: el nombre de comptes únics que han vist les vostres publicacions. Per tant, encara que un mateix usuari vegi la publicació dues vegades aquest valor continuarà sent 1.

Impressions: el nombre total de vegades que es va mostrar la publicació. Si un usuari veu més d’una vegada la mateixa publicació, cada una s’explicarà.

Engagement: la quantitat de persones que interactuen amb les vostres publicacions (m’agrada, comentaris, guardar publicació o fins i tot les vegades que s’ha enviat).

Seguidors: el nombre de persones que segueixen i com ha evolucionat.

Demografia de l’audiència: informació sobre l’edat, el gènere i la ubicació geogràfica dels seguidors.

Mètriques de stories: Quan comparteixis un storie tindràs accés a una sèrie de dades a què podràs accedir lliscant cap amunt sobre el contingut. T’apareixeran unes petites columnes en forma de gràfics on trobaràs molta informació relativa a la interacció amb aquest contingut ia la seva audiència.

Per accedir a aquestes eines d’anàlisi, simplement introduïu al vostre perfil d’empresa d’Instagram i toqueu el botó “Panel per a professionals”. Des d’allà, podreu veure un desglossament detallat de com estan funcionant les vostres publicacions i com està creixent el vostre perfil. A més, també pots accedir a les anàlisis de cada publicació prement el botó “veure insights” que apareixerà just a sota de cada post.

I això és tot! Ara que ja saps com obrir un compte d’Instagram, convertir-lo en un compte d’empresa i analitzar les teves dades, estàs a punt per començar a compartir contingut increïble i fer créixer la teva presència a Instagram!

T'interessa...